Πρεμιέρα β’ φάσης για τις κορασίδες

Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα η διαδικασία της δεύτερης φάσης των κορασίδων αλλά τελικά ξεκίνησε την Παρασκευή 16 Μαρτίου με την Ομόνοια να τοποθετείται στον όμιλο της Κορινθίας και να υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής, παιχνίδι που οι Κορίνθιοι νίκησαν εύκολα με 0-3 σετ.

Με την προκήρυξη να μιλάει για πρωτάθλημα β’ φάσης με δύο γύρους (εντός-εκτός έδρας αναμετρήσεις) που τελικά έγιναν ένας, την ομάδα της Ναυπάκτου να πηγαίνει στον όμιλο της Κορινθίας, όπου θα πήγαινε μια ομάδα της Αχαΐας με κλήρωση αλλά βρέθηκε στην κληρωτίδα και η Ομόνοια που κληρώθηκε κιόλας, τα παιχνίδι να διεξάγονται Παρασκευές (16-23-30 Μαρτίου) καθώς επίσης και Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη ταλαιπωρώντας τα παιδιά κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τους συνοδούς των ομάδων, όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος των κορασίδων.

Η Ομόνοια υποδέχθηκε τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Ναυπάκτου με τους γηπεδούχους να τα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι τα μισά του πρώτου σετ (14-16) αλλά στη συνέχεια ήταν η ομάδα από το Βραχάτι που επικράτησε σε όλους τους τομείς και πήρε εύκολη νίκη με 0-3 σετ (16-25, 12-25, 17-25).

Αυτή την Παρασκευή οι κορασίδες της Ομόνοιας παίζουν στην Κόρινθο με αντίπαλο τον ΑΣΠ Κόρινθο στις 16.00 ενώ στον ίδιο όμιλο η ναυπάκτια ομάδα έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στη Ναύπακτο και τον Απόλλωνα Ξυλοκάστρου στο Ξυλόκαστρο.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κυριάκος Κοκόλας): Αδάμη, Σιούντα, Τούφα, Τριανταφύλλου Μ., Τριανταφύλλου Β., Παπακωστοπούλου, Σωτηροπούλου Ι., Μίχου Ε., Χουλιάρα, Καμουτσή, Φλέσσα, Σφήκα, Τσάτσου, Γεωργακοπούλου.

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Αρ. Μαρινόπουλος): Βιγλάκη Κ., Κατσαδούρου, Αρβανίτη, Μπαρτζή, Θεοδοσίου, Βιγλάκη Α., Παπακωνσταντίνου, Μπαρλά, Ρέππα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *